Maatwerkbedrijf Revam vzw, hét maatwerkbedrijf van het Meetjesland, biedt gespecialiseerde service aan en stelt medewerkers - met en zonder beperkingen - aan het werk. Je vindt bij ons de juiste oplossing voor de verwerking van jouw project, met zorg bij ons of bij jou ter plaatse uitgevoerd.

Kwaliteit en flexibiliteit

Als klant kan je bij ons terecht voor Handling, Opdruk, Groenzorg, Uitwerk, enz... . Welke opdracht je ook kiest, deze wordt steeds uitgevoerd met aandacht voor de beste kwaliteit door middel van innovatie en een aangepaste begeleiding van onze doelgroepwerknemers. Een korte opdracht of een opdracht op lange termijn? Onze flexibiliteit zorgt voor een snelle en professionele afwerking!

Duurzaam ondernemen

Respect is de rode draad in ons werk, en dat stralen we uit. We hebben respect voor iedereen – klanten, collega’s, leveranciers – en voor elke cultuur. Natuurlijk is onze visie bedrijfsmatig. Maar die gaat altijd samen met een grote portie aandacht voor de mens en het milieu. We zijn ervan overtuigd dat het ene niet zonder het andere kan.

Werk op mensenmaat

Als maatwerkbedrijf zijn we erin gespecialiseerd om jouw opdrachten in samenspraak aan te passen aan de mogelijkheden van onze medewerkers. Om ons evenwicht tussen sociale en economische doelstellingen te bewaren, worden de meeste gecompliceerde opdrachten uitgeschreven op mensenmaat. Op deze manier halen zowel de klant als de medewerker voldoening uit het afgeleverde product.

Maatwerkbedrijf Revam vzw behoort tot Groep Nevelland - Disclaimer & privacy - E-ON Internet Marketing